Telefoon reparaties

Telefoon reparaties

Uw telefoon is kapot, op de grond gevallen, in het water gevallen. Erg vervelend natuurlijk.

Wij proberen u zo goed mogelijk advies te geven over wat u het best kunt doen. Bijvoorbeeld bij waterschade uw telefoon nooit aanzetten, dit veroorzaakt kortsluiting. U haalt uw telefoon uit elkaar , alle kaartjes en de batterij eruit halen. Vervolgens legt u uw telefoon in een bak met rijst. Rijst absorbeert namelijk water. Hierdoor zal het water dat nu nog in uw telefoon zit in de rijst gaan zitten en is hij dus weer volledig droog.

Bij krassen op uw beeldscherm kunt u natuurlijk naar een telefoonzaak en voor veel geld een nieuw beeldscherm laten plaatsen. U kunt ook een tube tandpasta pakken ( Géén gel-tandpasta ). Hiervan doet u een klein beetje op een wattenstaafje en wrijft dit in cirkels op uw beeldscherm. Dit doet u totdat de krassen weg zijn. Vervolgens veegt u met een vochtig doekje de tandpasta van uw beeldscherm. U beeldscherm is kras vrij en u heeft een hoop geld bespaard door het zelf te doen!

Dit soort kleine dingen maken het verschil. Wij helpen u graag met het adviseren wat te doen bij bepaalde problemen.telefoon kapot