Tip voor een goede iPad reparatie in Hengelo

Tip voor een goede iPad reparatie in Hengelo

Mijn opa had zijn iPad laten vallen waardoor zijn iPad niet meer aanging. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar iPad reparatie Hengelo, om een goede telefoons zaak in de buurt van Hengelo te vinden die de iPad van mijn opa kon repareren. 

Zeer veel websites van verschillende telefoons zaken bezocht 

Toen ik samen met mijn opa op het internet op zoek ging naar iPad repareren Hengelo kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoons zaken in de buurt van Hengelo die iPad reparaties uitvoeren. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van The Repair House ons het meeste aan. De website van deze telefoon zaak is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat de telefoons zaak aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat de telefoons zaak meer dan 15 jaar ervaring heeft en 12 maanden garantie geeft op de onderdelen die er tijdens een reparatie vervangen worden. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen.

reparatie schade

Zeer tevreden voor de iPad reparatie 

In de winkel werden we erg vriendelijk ontvangen en zeer snel geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. De iPad van mijn opa was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we ook super tevreden over The Repair House. 

Reacties zijn gesloten.