Ipad kapot? Ipad reparatie Delft helpt u graag!

Ipad kapot? Ipad reparatie Delft helpt u graag!

Mijn ervaring met ipad reparatie DelftIpad reparatie delft

Ik heb mijn ipad vorige week op de grond laten vallen. Ik was in de tuin bezig en had mijn ipad op tafel liggen. Mijn hond liep langs de tafel en daarnaast lagen hondenkoekjes die ik net had gekocht. Je raadt het al. Mijn hond wilt de hondenkoekjes pakken en laat daarmee de ipad van de tafel vallen. Ik had er natuurlijk ook geen hoes omheen gedaan dus hij viel plat op het beeldscherm. Helemaal kapot en gebarsten. Het beeldscherm was ook zwart dus ik dacht dat hij niet meer te maken was. Ik ben toch voor de zekerheid eens gaan zoeken op internet en daar zag ik dat hij nog wel te maken was. Ik ben dus op zoek gegaan naar de dichtstbijzijnde reparateur voor ipads. Dat was ipad reparatie Delft. Ik heb gebeld om een afspraak te maken, dat was niet nodig ik kon meteen langskomen. Ik ben daarheen gegaan en ze vertelde mij dat de ipad binnen anderhalf á twee uur klaar zou zijn. Ik moest toch nog boodschappen doen. Toen ik klaar was met boodschappen doen heb ik nog even een kopje koffie gedronken en toen was de ipad alweer klaar. De kosten was ik best wel bang voor maar het was nog niet de helft van wat ik verwacht had.

 

Ben ik tevreden over ipad reparatie Delft?

Ik zeer te spreken over de wijze waarop mijn ipad ik gerepareerd. Snel, goed, goedkoop en klantvriendelijk personeel. Wat wil je nog meer ? Ik zou zeker aanraden om je ipad bij ipad reparatie Delft te laten repareren.

Reacties zijn gesloten.