Ipad kapot? Kom langs bij ipad reparatie Tilburg!

Ipad kapot? Kom langs bij ipad reparatie Tilburg!

Mijn ipad is al 5 keer professioneel gerepareerd door ipad reparatie Tilburgipad reparatie Tilburg

Al 5 keer een ipad kapot? Ja ik hoor het u denken. Ik ben best wel onhandig en laat vaak dingen vallen. Dan zit ik op de bank en ligt mijn ipad op mijn benen. De bel gaat ik sta op en de ipad valt op de grond. Of ik loop al kijkend op mijn ipad naar de keuken en loop tegen de tafel aan, de ipad valt kapot op de grond. Zo heb ik nog wel meer domme dingen. Ik ben de eerste keer dat mijn ipad kapot ging naar ipad reparatie Tilburg gegaan. Die hielpen mij op een zeer snel en goed. Bij binnenkomst wordt er even kort gekeken naar de ipad en wordt er een prijs geschat. Vervolgens laat ik mijn telefoonnummer achter en gaan ze aan de slag. Vaak was binnen 2 dagen de ipad volledig gerepareerd en lag hij weer klaar om opgehaald te worden. De prijzen zijn ook niet hoog.   

De service van ipad reparatie Tilburg

De service is altijd top bij ipad reparatie Tilburg! Wanneer je binnenkomt word je netjes geholpen door aardig personeel. Ze bieden je netjes een kopje koffie aan en gaan rustig bespreken wat er precies moet gebeuren aan de ipad. Ze maken een schatting qua prijs en noteren je telefoonnummer. Wanneer de ipad klaar is wordt u netjes opgebeld en kunt u de ipad ophalen. Ook de prijs van het repareren is relatief laag vergeleken met andere bedrijven die hetzelfde doen. Ik zou ipad reparatie Tilburg zeker aanraden!

Reacties zijn gesloten.