Is uw Iphone kapot? Neem dan contact op met Halt Telecom

Is uw Iphone kapot? Neem dan contact op met Halt Telecom

Op zoek naar Iphone reparatie Nieuwegein? Neem dan contact op met Halt Telecom. Hier krijgt u topkwaliteit voor een scherpe prijs. Het personeel is heel erg vriendelijk en neemt de tijd voor u. Ook weet het personeel echt waar ze het over hebben en hebben verstand van Iphones. Waardoor u vaak langs kan komen en ze u kunnen helpen. De reparatie tijden zijn maximaal een half uur. Dus u kunt op de reparatie wachten in de winkel of even boodschappen doen.

iPhone reparatie Nieuwegein

Mijn ervaring met Halt telecom

Voor 2 weken terug had ik het scherm van mijn iphone kapot en mijn achterkant. Dit werd in 3 kwartier gemaakt voor een zeer scherpe prijs. Ik ben erg tevreden over de service en het personeel. Het personeel was erg vriendelijk en wist wat ze deden. Mijn telefoon is ook waterdicht gebleven en alles doet het nog goed. Ik raadt dit echt aan voor mensen die dit zelf niet kunnen vervangen.

Contact met Halt Telecom

Als u contact wilt opnemen met Halt Telecom kunt u langs de winkel gaan, bellen naar 030 7854637 of door een mailtje te sturen naar [email protected]. Wij raden u aan door te bellen of langs te komen dan heeft u gelijk een antwoord op uw vragen.

Reacties zijn gesloten.