Op zoek naar de beste telefoon reparatie Den Bosch?

Op zoek naar de beste telefoon reparatie Den Bosch?

Bent u op zoek naar de beste telefoon reparatie Den Bosch? Neem dan contact op met Fixzone. Wij repareren alles voor u. Het maakt bij ons niet uit aan wat er schade is. Wij kunnen smartphones, iPads of computers repareren. Kom gerust langs.

telefoon reparatie Den Bosch

Mijn ervaring met Fixzone

Mijn persoonlijke ervaring met Fixzone is erg positief. Een paar weken geleden had ik mijn telefoon laten vallen. Ik besloot snel een reparatiebedrijf te zoeken. Zelf woon ik in Den Bosch dus ik ging maar gewoon even de stad in om te kijken of er een paar reparatiewinkels zaten. Al snel kwam ik Fixzone tegen en ging daar naar binnen. Ik werd erg vriendelijk ontvangen. Ik vertelde mijn verhaal en zei wat er moest gebeuren. Mijn scherm was namelijk helemaal gebroken en kon er bijna niks meer op zien. Dus ik stelde een nieuwe scherm voor en dat was goed. Ik moest een half uurtje wachten en toen kon ik weer terugkomen. Toen ik terugkwam kon ik hem zo weer ophalen en betaalde na de reparatie. Zo kon ik eerst zien waarvoor ik betaalde. Dit bedrijf is zeker aan te raden.

Interesse?

Kom bij interesse langs in de winkel.

Reacties zijn gesloten.